De Lichtwijzer in ‘beweging’!

LichtwijzerNieuwsberichten

Vandaag werd er op vele scholen gestaakt. Leerkrachten door heel Nederland, als ook de leerkrachten van de Lichtwijzer hebben onze zorgen over de toekomst van het onderwijs! Om ons vak positief neer te zetten, werden er vandaag allerlei activiteiten georganiseerd.

’s Morgens werd er in alle groepen gestart met een gezamenlijk ontbijt. Ondertussen werd er voorgelezen door behulpzame ouders. Later op de ochtend kregen groep 7 en 8 een gastles van schrijfster Gesa van Delft en werden groep 5 en 6 door Gesa voorgelezen. Ook de burgemeester van Oegstgeest deed een duit in het zakje. Hij las de gehele onderbouw op prachtige wijze voor. Daarna installeerde hij onze nieuwe bieb commissie bestaande uit kinderen, de Biebkids!

De middag stond in teken van onze thema’s. De groepen 0 t/m 4 werken over het thema vogels. Zij gingen deze middag vetbollen maken en vogelhuisjes timmeren. Groep 5 t/m 8 werkt     over het thema Vikingen. In het kader van de Vikingen gingen deze groepen vis fileren. Erg mooi om te zien hoe door de hele school ouders, kinderen en leerkrachten aan het samenwerken en samen leren waren. Grote dank voor alle ouders die deze dag mede mogelijk gemaakt hebben!