In het gebouw van de Lichtwijzer is ook een buitenschoolse opvang gevestigd waar u gebruik van kunt maken. Hieronder stellen zij zich aan u voor:
PIKO
BSO Kids World van Kinderopvang PIKO is gevestigd in basisschool De Lichtwijzer. De kinderen uit groep 1 en 2 worden na schooltijd opgehaald bij de leerkracht, de kinderen uit de hogere klassen komen zelf naar de BSO.
Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen een gezellige middag hebben waarin ze niets moeten en vooral leuke dingen kunnen doen. We willen een huiselijke sfeer creëren zodat de kinderen zich thuis voelen!

Elke dag wordt er een activiteit aangeboden waar de kinderen aan mee kunnen doen. Daarnaast hebben de kinderen een grote eigen inbreng in wat ze kunnen doen. Bijvoorbeeld: samen knutselen, spelletjes doen, voetballen (buiten of in de gymzaal), in de poppenhoek spelen, spelen met de auto’s, de barbies, de blokken etc. Maar ook ‘chillen’ op de bank met een Donald Duck vinden veel kinderen fijn.

Een groot voordeel van onze organisatie is dat wij 100% flexibel zijn! Dit houdt in dat u kunt kiezen uit verschillende contractvormen. Hierin verschillen wij van andere opvangorganisaties. Zo is er een urenbundel waarbij u alleen betaalt voor de uren die u inplant, bijvoorbeeld van 15:00 tot 17:00 uur. Hieraan gekoppeld is de ‘grote gezinnen korting!’: bij 3 kinderen of meer krijgt korting op de uurprijs per kind of een kortingspercentage op het eerste kind. Daarnaast hebben we ook het standaard contract waarbij de kinderen de hele middag kunnen blijven tegen een erg laag tarief!

Voor een uitgebreid overzicht van alle contractvormen en tarieven en voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.kinderopvangpiko.nl. Of bel gerust de locatiemanager Judith Lansdaal, te bereiken op 06-48067753